Lelkem, áldjad az Örökkévalót, és ne feledd, mennyi jót tett veled!.. Hűséges szeretete öröktől fogva és mindörökké megmarad azokon, akik tisztelik és félik őt. Zsolt103:1-2,17 Az új év küszöbén jól esik hallani, hogy Isten szeretete megmarad az előttünk álló évben is. Boldog Új Évet Krisztussal! Idén új tervekkel jelentkezünk, amelyekbe szívesen beavatunk téged/benneteket is!:)

III. CSAKIS Családos Keresztyén Fesztivál Kézdivásárhelyen

Örömmel értesítjük, hogy Székelyföldön, Kézdivásárhelyen, 2018 . július 6-7. között harmadik alkalommal szervezzük meg a Családos Keresztyén Fesztivált.
E sportcsarnokban és környékén megtartandó eseménnyel egy nyári pihenési és töltekezési lehetőséget szeretnénk biztosítani a családoknak.
Fesztiválunk programja és légköre kimondottan keresztyén lesz, ahol áhítatokkal, előadásokkal, lelkigondozói- és fórumbeszélgetésekkel kívánjuk erősíteni házasságainkat Isten segedelmével.
Emellett sok játék, gyerekfoglalkozás, ífjúsági program, vetélkedő, lovaglás, sport és koncertek várnak kedves vendégeinkre.
A fesztivál fő előadói Dr. Horváth Levente és Mária. Esténként zenei élményt szolgáltat, dicsőítést vezet a Kovászna Belváros ífjúsági Zenekara és Csiszér László.
Várunk szeretettel minden családot.
A szervező csapat


Magunkról

A Kézdivásárhelyi Családos Keresztény Fesztivállal egy nyári pihenési és töltekezési lehetőséget szeretnénk biztosítani a családoknak. Mivel a családok nyaranta rengeteg kikapcsolódási lehetőség közül válogathatnak, ezért a mi fesztiválunk programja és légköre kimondottan keresztyén lesz. Kirándulási, kikapcsolódási, töltekezési és sportolási lehetőségek mellett a házasságot érintő gondolatébresztőkön, előadásokon, életút beszélgetéseken vehetnek részt a fesztiválra látogatók. Természetesen a fesztiválok elvárásainak eleget téve koncertekre is sor kerül, de dicsőítésre, példaértékű családokkal fórumbeszélgetésekre és egyéb alternatív programokra is sor kerül a rendezvényen. Mivel a család egészének kínálunk programot, ezért a gyerekek, ifjak részére külön programot is szervezünk, ahol ki-ki a korosztályának megfelelő tevékenységekbe kapcsolódhat be


Kézdivásárhelyi Sportcsarnok és környéke

Itt vagyunk!.